воскресенье, 19 октября 2008 г.

account day outstanding receivable




Gisteravond, we lagen al lekker warm in bed....opeens, een auto, piepen, een enorme knal. We zaten meteen rechtop in bed. Niet voor lang want we sprongen eruit om te kijken. Een grijze auto stond raar 'geparkeerd' in de straat. De auto van onze buren stond half op de stoep. Overal kwamen buren naar buiten. Dus meteen schieten we de spijkerbroek aan en rennen de straat op. De grijze auto had veel schade. Uit de verhalen bleek dat hij de wijk in kwam rijden maar hij stond nu met de neus in de richting waar hij vandaan was gekomen.



Op de stoepje aan de overkant zat een mevrouw en een klein kereltje. De buren van de overkant zaten er al bij en een ander buurman stond al de hulpdiensten te bellen. Die kwamen. De ambulance was er het eerst. De mevrouw en het kleine kereltje waren niet gewond.



Overal kwamen ook andere mensen vandaan rennen. Die waren in redelijk beschonken toestand en erg agressief. Wij hebben wat afstand gehouden. Sommige waren duidelijk bekenden van de politie want ze werden door de, inmiddels in grote getale aanwezige agenten, bij voornaam aangesproken. Inmiddels was er onduidelijkheid ontstaan over wie de bestuurder was. De meneer die als eerste bij de auto stond zegt dat een vriend in zijn auto had gereden.



Opeens kwamen de buren eraan rennen. Ze waren via via gebeld. De buurman ging helemaal over de zeik, de buurvrouw stond te shacken. Weer hun auto. Vorig jaar, precies de nacht dat wij terug kwamen uit Turkije, is hun vorige auto gejat met een sleepwagen. Da's dus net een jaar geleden. En ze hebben behoorlijk wat gezeik gehad met de verzekering. En nu dit weer.



Om een lang verhaal kort te maken. Vriendje heeft wat foto's gemaakt. De dure grijze auto is afgesleept, die van de buren is blijven staan. Het lijkt met hun auto gelukkig niet ernstig, de grijze auto is waarschijnlijk total-loss. We hebben bij een andere buurman wat gedronken en zijn toen naar huis gegaan. Vanmorgen heeft vriendje de foto's gebracht. De buren waren redelijk rustig.



Just another Saturday night bij ons in de straat. Altijd wat zo langzamerhand.





fast payday advance, account day outstanding receivable, account day pal pay update verification, account day payable, account day receivable.



Комментариев нет: